space.gif (55 bytes)
Mer plastteknik än pappersteknik.

När vi började för 40 år sedan var vår första produkt - bränslefilter i papper. Och plastpåsar var knappt påtänkta. Det var då naturligt att vi kom att heta Pappersteknik.
   Även om vi förstås levererar pappersprodukter fortfarande, så domineras våra leveranser idag av industriemballage i plast.
   Trots det kommer vi att behålla vårt gamla välkända och välrenommerade namn. De flesta känner ju oss med det namnet. Och man ändrar som bekant inte på ett vinnande lag.

Vår mission och affärsidé.
Vår mission och uppgift är att med vår erfarenhet, kunnande och egna produktion vara din bästa partner i allt som handlar om butiks- och industriemballage.
   Vår affärsidé är därför att utveckla, sälja och tillverka förpackningslösningar. Både i plast och papper.

Ljusdal, Milano och Stockholm
Vår egen fabrik ligger i Hälsingland. Närmare bestämt i Ljusdal. Där har vi närmare 20 medarbetare som producerar i första hand plastemballage.
   Det dom inte vet om kassar och påsar i plast är inte värt att veta. Och dom delar gärna med sig av sina kunskaper. factory@pappersteknik.se

I Milano, världsmetropolen för design, finns vår partner som är en av Europas skickligaste tillverkare av kundanpassade pappersbärkassar.
   I Stockholm finns vårt försäljningskontor. Här ger vi service till alla våra kunder med priser, produktinformation, offerter, prover mm. sales@pappersteknik.se

Stora industriföretag och små modebutiker
Spännvidden är stor mellan våra kunder. På kundlistan för industriemballage hittar man Volvo, Ericsson, Sandvik med flera välkända stora koncerner. Men där finns även exklusiva modebutiker som Fennwright & Manson och Marco Polo, som valt våra pappersbärkassar tillverkade hos vår italienske partner i Milano.

Vill du veta mer om
kassar.gif (1718 bytes)
arrow_small.gif (824 bytes) Galleri